Rundskriv november 2016

Til hytteeiere i Baskomti hytteforening
Ny adresseliste sendes ut. I løpet av dette sommeren og høsten har det kommet nye hytteeiere i område, gjennom hyttekjøp eller generasjonsskifte. Vi ønsker velkommen som hyttenabo og håper at alle vil finne seg godt til rett.
Jeg håper at jeg har justert alle andre meldte endringer knyttet til adresser, telefonnummer og epostadresser riktig. Feil og nye endringer tas i mot med takk.

Styret er godt fornøyd med den jobben som Svein Kjetil Lersbryggen har gjort med “søppelområdet” og Kjelleråsveien. Den jobben han har gjort ville vært vanskelig å få gjennomført på en dugnad.
Styret ønsker å få til en avtale med Svein Kjetil om rutinemessig vedlikehold av veien hver vår/sommer, samt en avtale om hva vi kan forventa av vedlikehold på parkeringsplassen.

Styret ønsker å få tips fra hytteeiere om flere tiltak i hytteområdet vårt. Noen av de behovene vi tror flere ønsker å få gjort noe med, er av en slik karakter at det er nødvendig med faglig ekspertise for å utføre dem. Vi vet at blant hytteeierne er ulik fagkunnskap og at noen kunne vært brukt i slike tiltak. Men det blir helt feil å være avhengig av disse personene for å gjennomføre dugnader. I en tid hvor mange i hytteområdet gjennomfører oppgradering av egen hytte merker vi at det er vanskelig å kalle inn til dugnader generelt.
Foreningen har økonomiske midler “på bok”. Styret ønsker å bruke 20 000.- til 30 000.- kroner på å utbedre/vedlikeholde området vårt for kommende sesong. Vi ser mulighet for at det samme kan gjøres i noen år framover.
Siden ønskene kan være forskjellig ber vi dere som hytteeiere å komme med forslag. Styret vil behandle forslagene, vurdere kostnader, prioritere tiltak og hyre inn personer som
kan gjennomføre det. Det er mulig at dere ser ulike behov utfra hvor hytta deres er: F.eks.: Kjelleråsjordet, Kjelleråsveien, Hvildenvei (Flekken), Birkebeinerbakken osv.
Vi ønsker å fordele pengene på noen tiltak i ulike områder, men kan ikke garantere at alle områder blir tilgodesett i første omgang. Om et tiltak blir foreslått av flere, kan det ha betydning i den prioriteringslista som styret skal sette opp.
Styret i foreningen har et ønske om å bruke vinteren til å forberede tiltak som kan settes i gang på vårparten og ønsker at ønskede tiltak skal meldes til Jan Erik Stokke, Rannheid Woldstad Skogen eller som en kommentar på hjemmesida innen 31 desember.

Styret har flere permer med årsmøtereferater, styremøtereferater m.m. Dette blir i dag lagret privat. Det er plasskrevende og det er behov for å finne andre løsninger. Er det noen av hyttemedlemmene som har historisk interesse av å ta vare på dette?

På vegne av
Styret i Baskomti Hytteforening
Rannheid Woldstad Skogen
Kongsberg 30.10.16

Dette innlegget ble publisert i aktuelt, Dugnad, styret. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *